Rodegård Interiør: N/A Foto: Privat

Rodegård Interiør - lokalt håndverk for alle

Jonas Rodegård gikk læretiden i trevareteknikk/møbelsnekring på Nesbyen. Men lysten til å drive noe eget førte ham til Flå og oppstarten av Rodegård Interiør.

Jonas Rodegård startet i 2015 opp eget møbelsnekkeri sauefjøset på gården til kona. Her startet eventyret med produksjon av kjøkken, bad, senger, garderober og trapper. Men etter noen år i fjøset begynte lokalene å bli for små. Det ble ledige lokaler på Roppemoen og våren 2019 flyttet han inn i nye og mye større lokaler der. Samtidig med flyttingen investerte Rodegård i en robotfresemaskin. Med den øker han produksjonskapasiteten betraktelig, og dermed økte han også bemanningen.

Heltre er det materialet jeg trives best med sier Jonas, men jeg kan også levere både møbler og interiør i eik, MDF og andre materialer som kundene måtte ønske.

Møbler etter mål

Rodegård Interiør Foto: Privat

Idag er det 3 ansatte, og de produserer og leverer møbler og interiør over mesteparten av landet. Rodegård Interiør lager møbler etter mål og du får det levert med den overflatebehandlingen du måtte ønske selv.

– Mesteparten av møblene og interiøret blir laget i heltre, dette er det materialet jeg trives best med sier Jonas.

– Men jeg kan også levere både møbler og interiør i eik, MDF og andre materialer som kundene måtte ønske.

Foto: Privat
Alle rom/vegger utnyttes helt ut, uten å måtte ta hensyn til standard moduler.

Utnytter plassen

Kjøkken og baderomsinnredninger fra Rodegård blir skrudd og limt sammen på Flå og leveres til kunden ferdig satt opp på plassen sin. De produserer møblene etter de målene du har, dette gir store muligheter om du skal pusse opp en gammel hytte som ikke har standardmål på alle vegger. Trenger du en kjøkkenbenk med underskap på f.eks 136 cm så lager de dette på ditt mål. Dermed kan alle rom/vegger utnyttes helt ut, uten å måtte ta hensyn til standard moduler.

Håndverk

Alle produktene fra Rodegård er håndverk fra start til mål, og dermed kan du her få akkurat det du ønsker deg. Og vet du ikke hva du ønsker deg, så kommer de med forslag som dere kan bli enige om.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Bildene i artikkelen viser noen av produktene som Rodegård produserer.