Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Fotokonkurransen er i gang

Denne vinteren kårer Hytta Vår vinnere av fotokonkurransen i to omganger. Den første har frist for innlevering 16 januar, den andre har frist 2. mars. Bakgrunnen er at vi legger om utgivelsen av Hytta Vår til vinternummer, påskenummer, sommernummer og høstnummer.

Vinnerbildet til hver utgave blir premiert med en bålpanne fra Espegard, til en verdi av kr 2990,-. Andrepremien er vaffeljern eller toastjern til bålpanne, til en verdi av 599,-. Send dine beste vinnerbilder til post@hyttavaar.no eller via «Tipps» appen hvor du kan laste opp bilder og sende direkte til oss. Husk å merke bildet ditt med «fotokonkurranse».

Konkurransen i vinter trenger kun å passe i inn i kategorien: «Hyttevinter». Så velg ut, og send inn ditt beste vinterbilde til oss og bli med i trekningen!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Følg med på nettsida vår. Der vil vi publisere nye bidrag etter hvert. Staben i Hytta Vår; markedsansvarlig Maja Espegard, layoutansvarlig Lisbeth Østenfor Løken og redaktør Knut Olav Kvissel kårer de beste bildene. Vinnerbildet, og andre bidrag vil bli publisert på hyttavår.no, og i neste utgave av Hytta Vår.

Vilkår:

Hytta Vår forbeholder seg retten til å publisere innsendte bidrag i magasinet Hytta Vår, nettsiden HyttaVår.no, på facebooksiden vår og i kalenderen vi gir ut. Vinnerne blir kontaktet. Husk adresse.

Frister:

Konkurransen går altså hele vinteren. Vi gir ut to magasiner i første halvår. Ett i månedsskiftet januar/februar med innleveringsfrist 16 januar, og ett før påske der fristen er 2. mars.