Ragnar Hilde: Ragnar Hilde startet som ny journalist og redaktør for Hytta vår og hyttavår.no tirsdag denne uka. Foto: Espen Forsberg

Ragnar (28) ny redaktør for Hytta Vår

Ragnar Hilde startet som ny journalist og redaktør for Hytta vår og hyttavår.no tirsdag denne uka. Hilde er 28 år og kommer fra Flå. Han har allerede opparbeidet seg en solid erfaring som journalist og fotograf, blant annet fra Hallingdølen.

Hilde tar over etter Christian Snare, som gir seg som daglig leder og journalist.

Jeg ser veldig fram til å ta fatt på oppgaven som journalist og redaktør for Hytta Vår og hyttavår.no, sier Hilde.

– Jeg er ydmyk ovenfor den fantastiske jobben som Christian og Ove har gjort over mange år, og skal jobbe hardt for å opprettholde et høyt nivå på magasinet og den nye nettsiden som vi lanserer i dag, fortsetter 28-åringen.

Hilde er vokst opp i det som de siste årene har utviklet seg til å bli en av landets største hyttekommuner.

– Som flåværing ser jeg hver dag hvor viktig hyttehallingen er for lokalsamfunnet. Jeg gleder meg til å jobbe med de gode sakene som opptar hyttefolket, og mener at Hytta Vår er en viktig møteplass for hyttefolk, næringslivet og fastboende i Hallingdal, sier redaktøren.

Den nye redaktørens første oppgave blir å sørge for at hyttavår.no blir en attraktiv informasjonskanal for hyttehallingen.

– Vi vil at hyttavår.no skal være en levende nettside der alle hyttehallinger finner interessant og nyttig lesestoff. Vårt mål er at hyttavår.no skal være foretrukket informasjonskanal for alle som bruker hytter i dalen vår.

– Her skal du finne artikler som er nyttige og interessante, uavhengig om du har en hytte med alle fasiliteter eller en liten koie uten innlagt vann og strøm, fortsetter Hilde.

Hilde er genuint interessert i hytter og hytteliv.

– Jeg har vært på setra til bestemor og bestefar helt siden jeg jeg var liten guttunge, og har utrolig mange gode minner derfra. Familien har også hytter på Veneli i Flå og Loråsen ved Steinsfjorden, så jeg vet alt om hvor viktig hyttene er for nordmenn, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hilde ønsker dialog med leserne, og oppfordrer til å sende inn tips om hva som opptar hyttehallingen.

– Dialog med våre lesere er viktig for meg. Tilbakemeldinger setter oss i stand til å utvikle produktet og levere enda bedre leseropplevelser, avslutter den nye redaktøren.