SkiStar Lodge Suites Hemsedal Foto: SkiStar

SkiStar melder om 95 prosent bestilt i Trysil og Hemsedal

Med litt over én uke igjen til årets vinterferieuker, er etterspørselen etter skiferie i den skandinaviske fjellverdenen isvært stor. Deretter venter magiske mars i fjellet med påskeferie og vårvinteren. Mange ønsker allerede nå å sikre seg overnattingssted.

- Interessen for å besøke oss i vinterferien er stor, noe som er gledelig med tanke på suksessukene vi også hadde i julen og rundt nyttår. Det er med glede vi ser at de internasjonale gjestene er tilbake, og at en aktiv vinterferie med vekt på skikjøring fortsatt prioriteres av svært mange nordmenn, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef for SkiStar Trysil i en pressemelding.

Takket være en innledningsvis kald vintersesong var det mulig å produsere slitesterk kanonsnø, og i løpet av den siste måneden har det falt mye naturlig snø i både Trysil og Hemsedal. Hemsedal til og med har slått en 100 år gammel snørekord. Dermed er forholdene utrolig fine på SkiStars destinasjoner, noe som lover godt for en lang sesong, fullstappet med mange aktiviteter og skikjøring i verdensklasse for alle nivåer. Fra og med midten av februar har også alle SkiStars anlegg utvidede åpningstider.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Det er vanskelig å slå påsken til fjells når dagene blir lengre og solen holder skinner. Ukene etter vinterferien blir mer og mer ettertraktede, noe som ikke minst gjelder påskeukene, som fylles raskt. Hvis du vil sikre deg attraktiv og rimelig innlosjering i en koselig hytte eller ski in ski out på vår SkiStar Lodge, er det på høy tid å bestille nå, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef for SkiStar Hemsedal.