Foto: Storefjell Høyfjellshotell

Det blir bare bedre

Denne helga tilbyr Hallingdal flere og bedre løyper. Skistar åpner med åtte heiser og tolv bakker. Meteorologiske melder fortsatt kuldegrader så langt varslet rekker. Lite vind blir det også.

En rask runde til de ulike skiområdene kan oppsummeres med at det prepareres både for alpint og langrenn. Produksjonen av snø går også bra i kulda. Vinteren er i ferd med å «sette seg» i terrenget.

Aktiviteten varierer noe med lokale snømengder og grunnforholdene i løyper og bakker. Konklusjonen er at det er lurt å sjekke med det lokale løype- og alpinanlegget denne helga. Det er absolutt grunn til å vente seg flere gode løyper og bakker,

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I år er snøforholdene best i nedre del av Hallingdal. Der åpnet Nesfjellet for snart to uker siden. Høgevarde i Flå ble overrumpla med 70 centimeter snø sist helg, og har siden preparert for fullt.

Også Geilo har godt med snø, og åpnet både alpint og langrenn sist helg. Langrennsløypene på Gravset er under preparering. Også Golsfjellet preparerer nå langrennsløyper, mellom annet på Storefjell.