Sikre deg noen gode bilder å velge i, og delta i Hytta Vår sin fotokonkurranse.

Ta bilder til vinterens fotokonkurranse

Bli med i Hytta Vår sin fotokonkurranse der vinnerbildet blir premiert med en bålpanne fra Espegard, til en verdi av kr 2990,-. Andrepremien er vaffeljern eller toastjern til bålpanne, til en verdi av 599,-. Send dine beste vinnerbilder til post@hyttavaar.no eller via «Tipps» appen hvor du kan laste opp bilder og sende direkte til oss. Husk å merke bildet ditt med «fotokonkurranse».

Konkurransen i vinter trenger kun å passe i inn i kategorien: «Hyttevinter». Så velg ut, og send inn ditt beste vinterbilde til oss og bli med i trekningen!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Følg med på nettsida vår. Der vi vil publisere nye bidrag etter hvert. Staben i Hytta Vår; markedsansvarlig Maja Espegard, layoutansvarlig Lisbeth Østenfor Løken og redaktør Knut Olav Kvissel kårer en vinner av konkurransen før neste nummer. Vinnerbildet, og andre bidrag vil bli publisert på hyttavår.no, og i neste utgave av Hytta Vår.

Vilkår:

Hytta Vår forbeholder seg retten til å publisere innsendte bidrag i magasinet Hytta Vår, nettsiden HyttaVår.no, på facebooksiden vår og i kalenderen vi gir ut. Vinnerne blir kontaktet. Husk adresse.

Frist:

Konkurransen går hele vinteren. Vi gir ut to magasiner i første halvår. Ett i månedsskiftet januar/februar og ett før påske.