Sikre deg noen gode bilder å velge i, og delta i Hytta Vår sin fotokonkurranse. Foto: Ragnar Hilde

Ta bilder til vinterens fotokonkurranse

Bli med i Hytta Vår sin fotokonkurranse der vinnerbildet blir premiert med en bålpanne fra Espegard, til en verdi av kr 2990,-. Andrepremien er vaffeljern eller toastjern til bålpanne, til en verdi av 599,-. Send dine beste vinnerbilder til post@hyttavaar.no eller via “Tipps” appen hvor du kan laste opp bilder og sende direkte til oss. Husk å merke bildet ditt med “fotokonkurranse.”

Konkurransen i vinter trenger kun å passe i inn i kategorien: «Hyttevinter». Så velg ut, og send inn ditt beste vinterbilde til oss og bli med i trekningen!

Følg med på nettsida vår der vi vil publisere nye bidrag etter hvert. Redaktøren av Hytta Vår, Knut Olav Kvissel og Frida Hofmeister fra Espegard kårer en vinner av konkurransen før neste nummer. Vinnerbildet, og andre bidrag vil bli publisert på hyttavår.no, og i neste utgave av Hytta Vår.

Vilkår:

Hytta Vår forbeholder seg retten til å publisere innsendte bidrag i magasinet Hytta Vår, nettsiden HyttaVår.no og på facebooksiden vår. Vinnerne blir kontaktet. Husk adresse.