Erlend Slaatto hos Slaatto sag og høvleri

Fordelsprogram

Fordeler for deg som er betalende abonnent av Hytta vår.

Hytta vår har nå etablert et fordelsprogram eksklusivt for betalende abonnenter.

Per i dag har vi i overkant av 4300 betalende abonnenter som vi setter stor pris på, og derfor ønsker vi å gjøre noe ekstra for akkurat dere. For det er dere som gjør det mulig for oss å skape spennende, interessant og nyttig innhold både til magasin, og på nett for dere som har hytte i Hallingdal.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les artikkelen i påskeutgaven av Hytta vår eller her, å se blant annet hva våre samarbeidspartnere tenker rundt samarbeidet med Hytta vår.

Til sommeren vil du motta ditt fordelskort sammen med sommerutgaven av magasinet. Her vil du også få all den informasjon du trenger for å benytte deg av fordelene. Dersom du ønsker å benytte tilbudene før dette sender du oss en mail til post@hyttavaar.no, og du vil motta et digitalt fordelsskriv.

Vi kommer til å ha fokus på å videreutvikle programmet og vil publisere nye samarbeidspartnere ettersom de kommer på plass.

Dersom du ikke enda er betalende abonnent, kan du registrere deg her. Du vil da motta velkomstpakke med loggbok, siste magasin, og fordelsskriv.

Våre samarbeidspartnere

I første omgang har vi fått med oss tre flotte samarbeidspartnere med gode tilbud for deg som abonnent.

Espegard AS gir hele 15 prosent rabatt på «Canadian outdoor» serien deres på https://canadian-outdoor.no/

Hos WarnMe får du rabattert månedspris på varsling av problemvær. For eksempel snøvarsel på hytten eller regn og vind for båten ved sjøen. www.warnme.no/hyttavaar

Slaatto sag og høvleri gir deg som abonnent opp til 25% rabatt avhengig av produktgruppe på trelast og byggevarer. I tillegg får du ytterligere 2% «Hytta vår-rabatt» på avtalt pris. Ta kontakt med Slaatto sag og høvleri for et skikkelig bra tilbud! http://www.slaatto-sag.no/