Men gul og pen er den.

Ny sesong og ny fotokonkurranse

Sommerkos og sommeraktiviteter er tema for neste utgave av fotokonkurransen i Hytta vår. Premien vi lokker med, er en Pilar Premium 50 bålbrenner fra Espegard AS. Verdien er kr 5900,-.

Neste runde i konkurransen er høstnummeret med frist for innlevering 11. september.

Juryen ønsker seg gjerne bilder av aktivt hytteliv. Aktive mennesker er glade mennesker. Det er ikke noe krav, men vi setter også stor pris på om vi får fulle navn på de som er avbildet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Husk også at hyttefolk er positivt nysgjerrige på geografien i Hallingdal. Hvor er dette bildet tatt? er gjerne første spørsmål.

Hytta Vår har allerede fått inn flere fine bidrag til runden som nå er i gang. Fristen for å levere til neste utgave av konkurransen er altså 11. september.

Send dine beste vinnerbilder til post@hyttavaar.no eller via «Tipps» appen hvor du kan laste opp bilder og sende direkte til oss. Husk å merke bildet ditt med «fotokonkurranse».

Hytta Vår kommer i år med fire utgaver: Vinternummer, påskenummer, sommernummer og høstnummer. Vinnerbildene blir presentert i disse.

Vi presenterer også noen av bildene fortløpende på nettstedet hyttavaar.no, og i andre sammenhenger knyttet til bladet. De som ønsker å reservere seg mot annen presentasjon enn selve premieringen må gjøre oppmerksom på dette.