Pinsen kan være enn god start på sesongen til fots i de lavereliggende fjellområdene. Foto: Sidre Thoresen Lønnes

Pinsen er fototid

Overgangen mellom vår og sommer er et spennende utgangspunkt for å delta i fotokonkurransen Hytta Vår arrangerer. Vi kårer vinnere av konkurransen i fire omganger. Vinnerbildet til hver utgave blir premiert med en bålbrenner Pilar Premium 50 til verdi 5 900,- fra Espegard.

Neste runde i konkurransen er sommernummeret med frist for innlevering 11. juni. Juryen ønsker seg gjerne bilder av aktivt hytteliv. Aktive mennesker er glade mennesker. Det er ikke noe krav, men vi setter også stor pris på om vi får fulle navn på de som er avbildet.

Husk også at hyttefolk er positivt nysgjerrige på geografien i Hallingdal. Hvor er dette bildet tatt? er gjerne første spørsmål.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Send dine beste vinnerbilder til post@hyttavaar.no eller via «Tipps» appen hvor du kan laste opp bilder og sende direkte til oss. Husk å merke bildet ditt med «fotokonkurranse».

Hytta Vår kommer i år med fire utgaver: Vinternummer, påskenummer, sommernummer og høstnummer. Vinnerbildene blir presentert i disse.

Vi presenterer også noen av bildene fortløpende på nettstedet hyttavaar.no, og i andre sammenhenger knyttet til bladet. De som ønsker å reservere seg mot annen presentasjon enn selve premieringen må gjøre oppmerksom på dette.

Les også
Her er vinnerbildet
Fotokonkurransen: Nattbilde fra Fiskedammen på Lauvset i Gol. Ved sida av månen er lyset av Merkur. Foto: Aslaug Jegleim