Seriøst vinterbilde: Bjørk, 6 år i blåtimen.

Utvidet frist for fotokonkuransen

Tidlig vinter er et spennende utgangspunkt for å delta i fotokonkurransen Hytta vår arrangerer. Det kan være krevende å få fram gode bilder. Til gjengjeld er tilfredstillelsen stor når det blir bra.

Vi kårer vinnere av konkurransen i fire omganger. Vinnerbildet til hver utgave blir premiert med en bålbrenner Pilar Premium 50 til verdi 5 900,- fra Espegard. Neste runde i konkurransen er vinternummeret med frist for innlevering 22. januar. Også bilder fra høsten, uten snø, får delta.

Fotokonkurransen: Månen lyser over hyttebyen Geilo.

Juryen ønsker seg gjerne bilder av aktivt hytteliv. Aktive mennesker er glade mennesker. Det er ikke noe krav, men vi setter også stor pris på om vi får fulle navn på de som er avbildet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Fotokonkurransen: Den første snøen kom 29.10. Fotografert fra Ustaeggen mot Ustetind.

Husk også at hyttefolk er positivt nysgjerrige på geografien i Hallingdal. Hvor er dette bildet tatt? er gjerne første spørsmål.

Les også
Her er vinnerbildet

Send dine beste vinnerbilder til post@hyttavaar.no eller via «Tipps» appen hvor du kan laste opp bilder og sende direkte til oss. Husk å merke bildet ditt med «fotokonkurranse».

Hytta vår kommer i år med fire utgaver: Vinternummer, påskenummer, sommernummer og høstnummer. Vinnerbildene blir presentert i disse.

Fotokonkurransen: Ustedalsfjorden november 2023 – årets første skitur.

Vi presenterer også noen av bildene fortløpende på nettstedet hyttavaar.no, og i andre sammenhenger knyttet til bladet. De som ønsker å reservere seg mot annen presentasjon enn selve premieringen må gjøre oppmerksom på dette.

Bildet er tatt på Fjelleinbergi ovenfor Julsennvatnet.