Daglig leder i Hallingdølen, Ola Stave sammen med redaktør Lillian Holden.

Hytta Vår i ny og større drakt

Neste utgave av Hytta Vår får navnet Gløtt, og blir større, penere og enda mer lesbar. Det lover daglig leder Ola Stave og redaktør Lillian Holden i Hallingdølen.

Lokalavisa eier i dag bladet, som for om lag 32 år siden ble startet av Ove Thorshaug, Terje Snare og Torbjørn Andersen. Det var den gangen egeninnsats fortsatt preget mye av hyttebyggingen, og dusj på 12 volt fra bilbatteri og solcellepanel var komfort.

-Hytta Vår har fulgt med og registrert nye trender innen hyttelivet, etter hvert som de har kommet. Hallingdølen kjøpte bladet i 2019 og har fulgt opp denne trenden videre, forteller Ola Stave.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

GLØTT

Nå venter et nytt kapittel. Bladet du sitter med i dag, er den siste utgaven under navnet Hytta Vår. Nyskapingen heter GLØTT.

-Vi slår sammen Hytta Vår og de kvartalsvise magasinene, som Hallingdølen gir ut, i ett blad. Det nye bladet blir større i omfang enn Hytta Vår, og får mange flere sider. Det skal trykkes på bedre papir, slik at vi gjengir både egne og flotte leserbilder bedre enn i dag, forteller Lillian Holden.

De to er svært optimistiske foran omleggingen, som nå blir gjennomført.

– Vi mener hyttefolket vil få et godt tilbud her. Svært mange, kanskje de fleste, som har, eller bruker hytte i Hallingdal, er interessert i hva lokalt næringsliv har å tilby av varer og tjenester. Her samler vi de relevante annonsørene i ett blad, noe som gjør det lettere å følge med på tilbud og vareutvalg, sier Ola Stave.

27.000 eksemplar

GLØTT får et opplag på 27.000 eksemplar. Det blir ett av de større magasinene knyttet til ei lokalavis. Bladet vil bli sendt til både de som mottar Hytta Vår i dag, og til alle Hallingdølens abonnenter.

-Det blir ingen endringer for de som mottar Hytta Vår. Alle som får dagens utgave får den nye. De som ønsker å betale abonnementet, får delta i fordelsprogrammet* som følger med dette. Dette omfatter i dag gode tilbud hos Espegard A/S, Slaatto Sag & Høvleri og WarnMe. I tillegg får de den årlige kalenderen, forteller Ola Stave.

Hallingdølens abonnenter får magasinet på samme vis, som tidligere. GLØTT vil også være tilgjengelig i løssalg.

Gjenkjenning

-Begge lesergruppene vil også kjenne igjen både form og innhold fra Hytta Vår og Hallingdølens magasiner. Vi skal engasjere begge lesergruppene med sterke og gode historier, der vi setter mennesker i fokus. Videre blir det også aktivitetsskapende innslag som quizz og kryssord, forteller Lillian Holden.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

De to har en klar målsetting med nysatsingen; - GLØTT skal totalt sett bli bedre enn summen av de to produktene det erstatter. Vi ønsker at både leserne og annonsørene skal oppleve det slik, sier de to.

Fine fordeler

*Fordelsprogrammet, som leserne av GLØTT nyter godt av, omfatter i dag gode tilbud hos Espegard A/S, Slaatto Sag & Høvleri og WarnMe. Espegard gir rabatt på den populære utemøbel-serien Canadian Outdoor. Slaatto Sag og Høvleri på trelast og byggevarer. WarnMe tilbyr rabattert varsling av værutfordringer som store snøfall, kraftig regn, sterk vind eller torden.