Hellbillies spiller på Hallingmarken lørdag. Det er mer enn ti år siden sist, og arrangørene håper å slå Wenche Myhres 40 år gamle publikumsrekord.

Mot ny rekord på Hallingmarken?

Hellbillies jakter på Wenche Myhre. Slaget står på Hallingmarken lørdag. Utfordringen for bandet er å samle flere enn de 9500 som for 40 år siden møtte opp for å høre Wenche synge hitlåten «Vi lever».

Frontfigur Aslag Haugen i Ål-bandet innrømmer at det hadde vært artig å knuse den 40 år gamle rekorden. Hellbillies har spilt på sommerarrangementet i Nesbyen tidligere. Dette er mer enn ti år siden, og arrangørene har den siste tida hatt bandet på ønskelista for nytt besøk.

Konserten i Nesbyen blir en av 20-25 konserter som Hellbillies spiller i sommer. Bandet startet med å turnere 2. juni i Namsos. Deretter spiller de over hele landet. Flere av arrangementene er festivaler og utendørskonserter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I tillegg til Hellbillies skal også lokale Hillman Hunters spille denne lørdagskvelden på markedsplassen. Bandet som varmer opp for Hellibillies ga ut plata «Aule» rett før jul i 2021.

Fredag har arrangørene henta inn partybandet Halva Priset, med Petter Bjørklund Kristiansen i spissen.