Strømprisen kan også møtes med en vedfyrt badestamp.

Nå vil flere ha vedfyrt badestamp

Rekordhøye strømpriser gjør at vedfyrte badestampene er brennhete. Slik gjør du hytteturen billig og varm med egen spaavdeling i hagen.

Grønt Fokus startet salget av vedfyrte badestamper i slutten av 2021, og tallene har allerede skutt i været. Første halvår i 2022 har de solgt over 50 stykker, og Thore Fossheim er godt fornøyd med tallene så langt.

Vi er veldig glade for vedfyrte badestamper og er optimistiske for høstens salg. Sesongen har jo egentlig nettopp startet, og vi ser at mange bestiller nå for å ha varm badestamp klar til vinteren. Det er klart at dette er en storfavoritt når strømprisene er som de er. At badestampene er vedfyrte letter betraktelig på driftskostnadene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Rimelig komfort

Stampene er runde med integrert vedovn. Driftskostnadene vil derfor være lave, og du kan varme deg gjennom kjølige høstkvelder med god samvittighet.

Badestampene er laget for å gi forbruker pusterom og velvære i hverdagen. Vedovnen gjør oppvarmingen raskt og billig, og det brune termiske trematerialet har høy holdbarhet og er tilpasset formålet.

Det er noe nostalgisk med det å ha en ordentlig badestamp tre i hagen. Kun et par skritt og du har plassen til å slappe av og nyte et rolig øyeblikk.

Året rundt

Badestamp har sin storsesong på høst- og vinterhalvåret, men det betyr ikke nødvendigvis at aktiviteten må begrenses til dette. I hånd med badestampens popularitet vokser også bruken på vår- og sommerhalvåret, og det ser ut til at hele Norge elsker å bade.

Thore Fossheim, markedskoordinator Grønt Fokus

Fem tips for en billig og varm høst med spaavdeling i hagen.

1.Solid underlag

Visste du at badestampen kan veie opp mot 2 tonn når vannet er fylt? Det er derfor viktig å sørge for et stabilt underlag hvor stampen kan stå vannrett.

2.Belysning

Vi går mot mørkere tider og på de sene vinterkveldene er det hyggelig å kunne se hverandre – invester i undervannsbelysning. Ps: for litt ekstra hygge, kjøp noen fine lyslenker du kan henge opp i trærne rundt.

3.Rent vann

Når badestampen er fylt, er det et par ting det er lurt å tenke på for å holde bakterier unna. Husk å alltid dekke stampen når den ikke er i bruk. For å kunne bruke vannet så lenge som mulig, er det også en fordel å tilsette ulike rensende tabletter.

4.Flaskeholder til noe godt i glasset

Når man bader i så varmt vann, er det viktig å fylle på med væske. Hva er vel bedre enn en egen flaskeholder?

5.Invester tid med dine nærmeste

Varm i kroppen, varm i hjertet. I en ellers hektisk hverdag er det lite som føles så godt som kvalitetstid med nære og kjære. Invester tid i det som er viktig, enten det er hele familien eller bare en romantisk aften for to.