SkiStar: SkiStar åpner nå nye Lodge Express – Hemsedals lengste 6-seters stolheis.

SkiStar åpner ny 6-seters stolheis

Kommende helg, 14. - 17. desember, kan du både teste sesongens ski- og brettnyheter og bli med på SkiStars åpning av Hemsedals nye stolheis – 1.814 meter lange Lodge Express. Åpningen av stolheisen skjer fredag 15. desember klokken 9.00.

Tradisjonsrike Ski Test Weekend, hvor ski- og brettleverandørene lar alle som vil teste sesongens nyheter, blir ekstra bra i år. Snøforholdene er veldig gode, det åpnes bakker fortløpende, og ikke minst er det mange som ser fram til åpningen av den nye 6-seteren, Lodge Express.

501 høydemeter

- Vi gleder oss til å vise fram Lodge Express til gjestene våre. Den nye stolheisen starter ved SkiStar Lodge Hemsedal og frakter deg 501 høydemeter opp i anlegget på bare fem minutter og to sekunder. Stolheisen er utstyrt med vindbeskyttelse og har en kapasitet på 3.000 personer i timen, forklarer Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

SkiStar, ledende i Skandinavia innen alpin fjellturisme, har i tillegg bygd en ny parkheis i Hemsedal, samt forbedret snøproduksjonen ytterligere. Alt i alt store investeringer som vil gjøre skiopplevelsen i det som mange liker å kalle «Skandinavias alper» enda bedre. For det er ikke uten grunn at leserne av det velkjente reisemagasinet Condé Nast Traveller tidligere i høst kåret Hemsedal til en av Europas beste skidestinasjoner.

Brett og ski

- Den nye stolheisen vil også sørge for at flyten og skiopplevelsen i vårt barneområde blir bedre. Til helga kan altså gjestene våre teste sesongens ski- og brettnyheter. Nærmere 30 leverandører er på plass i anlegget lørdag og søndag. Og de kan alle få prøve nye Lodge Express. Forholdene er veldig bra om dagen. Vi har åpnet både Roni og Tinden og flere bakker åpnes fortløpende. Sesongstarten har vært fantastisk, sier Smith Erichsen.

Fakta om Lodge Express:

•Lengde: 1814 m lang

•Høydeforskjell: 501 meter

•Kapasitet: 3000 personer i timen

•Hastighet: 6 meter i sekundet

•90 stoler med vindbeskyttelse

•16 heismaster

•Kjøretid: 5 minutter og 2 sekunder på maks fart

•Garasje på toppstasjon til stoler