Meg Arroll har lang erfaring som psykolog og er et kjent ansikt i Storbritannia. Hun bidrar ofte i aviser, magasiner og TV-programmer.

Små traumer – store konsekvenser

Når ingenting føles helt bra, og du ikke vet hva som er galt? Meg Arroll viser hvordan du skal håndtere det lille som kan vokse til noe stort og vanskelig.

I «Små traumer» gir den britiske psykologen Meg Arroll leseren praktiske verktøy til å kunne se mønstre og forstå vanskelige følelser. Boken er en internasjonal bestselger og treffer en tydelig trend.

Hvordan har du det, egentlig? Litt sånn passe? Det kan være du ikke helt klarer å sette fingeren på det, men følelsen av å ikke akkurat blomstre og være til stede i ditt eget liv kan være dominerende. Ifølge Meg Arroll kan denne følelsen skyldes de emosjonelle småskadene som oppstår gjennom livet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Negative utslag

Dårlig kommunikasjon, aggresjon, vanskelige familieforhold og det å bli utsatt for løgn og manipulasjon er eksempler på små traumer som kan gi utslag i lett angst, overdreven perfeksjonisme, trøstespising og søvnforstyrrelser.

– Det kan være mange ting som bygger seg opp over tid. Summen av disse kan resultere i at man ikke føler seg tilfreds, sier Meg Arroll.

I en travel hverdag er det lett å tenke at små traumer ikke er så farlig, og vi velger å overse dem, selv om de faktisk går inn til kjernen av hvem vi er. I denne boken viser Arroll hvordan vi kan oppdage disse mønstrene og håndtere det lille som kan vokse til noe stort og vanskelig.

Profilert

Meg Arroll er en britisk psykolog og forfatter, med over 20 års klinisk og vitenskapelig erfaring, og er kjent i Storbritannia som bidragsyter i en rekke aviser, magasiner, radioprogrammer og podkaster. Hun har skrevet syv populærpsykologiske bøker.

Boken er oversatt av Lars Holm-Hansen. Ta kontakt for anmeldereksemplar eller intervju.

Kim Daniel Lindegaard, PR- og markedsansvarlig i Bonnier Norsk Forlag