Denne gjengen har produsert den siste utgaven av Hytta Vår. F.v.: Lisbeth Østenfor Løken, layoutansvarlig, Knut Olav Kvissel, redaktør og Maja Espegard, annonseansvarlig.

Vinternummeret er på vei

Nytt nummer av Hytta Vår er nå ferdig fra trykkeriet . Vinterutgaven vil være i postkassene fra 14. februar og utover.

Hytta Vår endrer fra og med påskenummeret 2024 navn til Gløtt. Det kommende bladet er dermed den siste utgaven under navnet Hytta Vår. Omleggingen til Gløtt gir ingen ingen endringer for de som i dag mottar Hytta Vår. Alle som får dagens utgave får den nye.

Det nye bladet blir større i omfang enn Hytta Vår, og får mange flere sider. Det skal trykkes på bedre papir, slik at vi gjengir både egne bilder, og flotte leserbilder, bedre enn i dag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Fotokonkurranse

Vi minner også om at Gløtt vil ha en løpende fotokonkurranse inn mot hver utgivelse, etter samme modell som i Hytta Vår.

Vinternummeret som nå er på vei inneholder en blanding av hyttekos, underholdning og nyttig informasjon til hyttefolket. Mye av innholdet dere kjenner fra Hytta Vår blir tatt med over i Gløtt.

27.000

Gløtt får et opplag på 27.000 eksemplar. Det blir ett av de større magasinene knyttet til ei lokalavis. Bladet vil bli sendt til både de som mottar Hytta Vår i dag, og til alle Hallingdølens abonnenter. Betingelsene vil være de samme som i dag.

Vi i Hytta Vår/Gløtt mener hyttefolket vil få et godt tilbud her. Svært mange, kanskje de fleste, som har eller bruker hytte i Hallingdal, er interessert i hva lokalt næringsliv har å tilby av varer og tjenester. Her samler vi de relevante annonsørene i ett blad, noe som gjør det lettere å følge med på tilbud og vareutvalg.