Nå kan du tipse Hytta Vår med appen "Tipps" Foto: Skjermdump

Tips oss med ny app

«Tipps» er en applikasjon til mobilen som gir publikum mulighet til å tipse Hytta Vår i bytte mot premier.

– Ved hjelp av et poengsystem kan du velge å hente ut enten flaxlodd eller gavekort om tipset ditt blir brukt, sier redaktør i Hytta Vår, Ragnar Hilde.

Appen er utvikla av Appinventiv i India og prosjektet har vært leda av Future Solutions. Appen er ett samarbeidsprosjekt mellom Hallingdølen, Avisa Hordaland og Sunnhordland.

– At også Hytta Vår nå tar i bruk appen er for å komme enda nærmere våre lesere og få innspill til saker som opptar hyttefolket, sier Hilde.

Selv om Tipps kan brukes til ferske nyhetssaker og hendelser, vil den for Hytta Vår være like relevant til tips om gode historier fra fjellet og aktuelle hendelser før nye utgaver av magasinet.

– Finnes det noen ildsjeler i hytteforeninger som fortjener oppmerksomhet eller har ditt område en nyhet å dele ønsker vi mer enn gjerne å høre fra dere, sier Hilde.

I tillegg til å motta tips vil Hytta Vår også benytte appen til å motta bilder til fotokonkurransen.

– Ettersom man enkelt kan dele bilder med oss i appen må gjerne folk bruke den til å delta i fotokonkurransen vi har gående. Husk å merke tipset med fotokonkurranse så er du med i trekningen av en bålpanne. Vi understreker da at man ikke får poeng som man ellers ville gjort ved et nyhetstips, avslutter Hilde.

Fotokonkurransen kan man lese mer om her.

For å laste ned Tipps-appen kan du trykke her for iPhone og App Store, eller her for Google Play og Android.