SkiStar Hemsedal åpner 11. desember. Foto: Ola Matsson / SkiStar

Vintersesongen i gang neste uke

I en pressemelding skriver SkiStar at de i hele høst har jobbet intensivt for tilby et sikkert opphold på destinasjonene. Nå åpner de for en «koronasikret vintersesong» 11. desember.

– Vi har jobbet sammen med destinasjonsselskapene, lokale og nasjonale aktører, inkludert helsevesen og bransjeorganisasjonene i Norge og Sverige, for å kunne tilby gjester et trygt og sikkert opphold på destinasjonene, heter det i pressemeldingen som også informerer om at Hemsedal er nå klare for sesongåpning og åpner fredag 11. desember klokken 9.00.

Gode snø- og smitteforhold

– Det er veldig gledelig at snøforholdene er såpass bra at vi endelig kan åpne vintersesongen og ønske gjester velkommen til Hemsedal. Vi har innført en rekke tiltak for å gjøre det trygt og smidig å besøke oss; i heiskøen, i varmestuene og når du lader opp SkiPasset, sier destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal, Andreas Smith-Erichsen.

Videre skriver SkiStar at frisk luft er bra for folkehelsa og mener gjestene i skianleggene vil holde avstand på en naturlig måte:

– Mange av SkiStars gjester kommer i egen bil og bor i hytte eller leilighet sammen med familie og venner, som er positivt med tanke på at det nå er viktig å holde fysisk avstand til de som ikke tilhører familie eller reisefølge. Dessuten anbefales gjestene å forhåndsbestille SkiPass, skileie og skiskole for å unngå køer og fysisk kontakt med andre.

Konsernsjefen i SkiStar AB, Stefen Sjöstrand sier mener anleggene er godt rusta.

– Sesongen blir annerledes, men vi tar ansvar og har gjort alt vi kan for å tilpasse oss situasjonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Alle SkiStars forholdsregler finner man på skistar.com/korona.

Flere anlegg åpner

Om du ikke vil vente til 11. desember med å få på deg alpinutstyret åpner flere bakker hos SkiGeilo og Nesbyen Alpinsenter allerede til helgen, 5. desember.

Andreas Smith-Erichsen: destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal Foto: SkiStar